fbpx
”Väldigt bra kurs, även om vi deltagare har olika bakgrund och erfarenheter så har vi alla fått ut något”.

Lolly Bojang, Kommunals A-kassa

”Vet inte hur man skulle kunna göra annorlunda. Men jag fokuserade lite för mycket på innehållet istället för hur jag skulle presentera”.

Anna Lindblom, Vänersborgs kommun

”Vet inte hur man skulle kunna göra annorlunda. Men jag fokuserade lite för mycket på innehållet istället för hur jag skulle presentera”.

Anna Lindblom, Vänersborgs kommun

”Bra verktyg för förbättring på lagom nivå”

Sara Selvin, Länsförsäkringar Östgöta

”Väldigt bra kurs, även om vi deltagare har olika bakgrund och erfarenheter så har vi alla fått ut något”.

Lolly Bojang, Kommunals A-kassa

Kurspaket

Boka ett exklusivt konferenspaket i samband med din kursanmälan!

I samband med att vi öppnar upp för våra klassrumstillfällen har vi nu också möjliggjort för dig att boka ett exklusivt kurspaket i samband med din kursanmälan.

Vi vet att våra kursdeltagare inte enbart letar efter kompetensutveckling, utan ser våra utbildningstillfällen som en möjlighet att få ta del av en upplevelse i något av Sverige större städer runt om i landet.

Stockholm

I Stockholm får du inte bara en chans till att gå en kvalificerad utbildning med någon av våra uppskattade utbildare utan du får också en komplett konferensupplevelse hos anrika Collector’s Victory Hotell på Lilla Nygatan i Gamla stan. Du har där också möjligheten att bo på hotellet och ta en härlig promenad runt ett av Sveriges äldsta stadsområden.

Collector’s Victory Hotel är ett personligt och exklusivt hotell mitt i Gamla Stan i Stockholm. Hotellet är en sevärdhet i sig, här hittar du en unik privat samling av marina antikviteter, passionerat utvalda av hotellets grundare Gunnar Bengtsson. Med ett konferenspaket får du också möjligheten att äta lunch på restaurangen ”Djuret” – Collector’s Victory Hotell’s egna restaurang belägen i hotellet i samband med din utbildning. Missa inte heller att du kan få rabatt på bokning av hotellrum i anslutning till din utbildning.

I vårt konferenspaket ingår:

Förmiddagsfika – kl. 10.30
Lunch – kl.12.00
Eftermiddagsfika –  kl.14.30

Bokning av boende – 893 kr per rum i anslutning till utbildningstillfälle.

För bokning, lägg till ditt konferenspaket i Checkout i samband med din anmälan!

Restriktioner enl. Folkhälsomyndighetens rekommendationer:

Kursakademin i samarbete med Collector’s Victory Hotell och våra andra konferensanläggningar vill göra din upplevelse så säker och trygg som möjligt under våra kursdagar. Vi följer de restriktioner som rekommenderas av Folkhälsomyndigheten för publika event och sammankomster- och följer utvecklingen kontinuerligt.

Vi har därför sett till att alla våra utbildningslokaler ger möjligheten att hålla avstånd på plats, har bra ventilation samt rengörs på bästa sätt.

 

Välkommen till en komplett upplevelse med oss på Kursakademin!

Senast uppdaterad – 2021-05-25

 

Collector's Victory Hotell - Gamla stan

Victory Konferens är en unik mötesplats med historiska och hemtrevliga lokaler som alla är döpta efter platser som hade betydelse i Lord Nelsons liv och överallt möts ni av ägarfamiljens privata samling av antikviteter.