fbpx

Här hittar du vårt utbud av företagskurser inom Medieträning. Hantera mötet med Media som ett proffs med oss på Kursakademin.

I dagens moderna samhälle vi har aldrig varit så aktiva i mötet med media som nu. När tillgängligheten och möjligheten att figurera inom alla våra mediekanaler har ökat, har också behovet att kunna agera professionellt också gjort det. Men att hantera media på ett professionellt sätt är det få av oss som har kunskap i.

Vi på Kursakademin erbjuder därför ett brett kursutbud med företagskurser inom Medieträning för att ge dig de kunskaper du behöver för att få fram ditt budskap på ett professionellt sätt. Under våra utbildningar kan du lära dig hur du hanterar alla de utmaningar du kan tänkas uppleva, från att skriva pressmeddelanden till att lära dig tala med och i media på ett tryggt och stabilt sätt.

Du får lära dig vilka signaler du skickar ut, vad mottagaren hör av ditt framträdande och hur du besvarar svåra frågor i ett laddat läget.

Som företagskurs kan ni dessutom få alla de kurser vi har i det öppna kursprogrammet som vi då justerar efter ert behov.

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar. Vi hjälper naturligtvis också till om ni har egna förslag på utbildningar.

Senast uppdaterad – 2021-09-06