fbpx

Pedagogik och kommunikation

Här hittar du vårt utbud av företagskurser inom Pedagogik & kommunikation. Boka en utbildning inom pedagogik, effektivitet, presentationsteknik eller mötesteknik. Välkomna på kurs!

Så fort vi ser en annan människa börjar en kommunikation. Kommunikationen behöver inte bestå av ord, utan kan lika gärna vara kroppsspråk, känslor, uttryck och andra signaler och hur dessa visas. Idag talar vi också om kommunikation med andra medier som telefon, TV, fax, dator osv

Att gå en utbildning inom pedagogik och kommunikation är inte enbart riktat mot lärare eller yrkesgrupper som föreläser i sina dagliga arbeten. Vi på Kursakademin vet hur viktigt det kan vara att få genomslagskraft också i den dagliga kommunikationen. Att en stark kommunikativ förmåga kan minska risken för missförstånd och öka effektiviteten på våra arbetsplatser.

Blir vi förstådda och når fram till våra kunder och kollegor på sättet som var tänkt kan det vara helt avgörande för att också öka produktiviteten och minska stressen inom yrkeslivet.

Hur skulle det kännas om era medarbetare blev otroligt bra på att bemöta, ge service, förklara och lära ut? Ta reda på det under en av våra utbildningar.

Våra företagskurser inom Pedagogik & kommunikation kan dessutom anpassas efter just ert företags, er organisations eller er grupps specifika behov. Bokar ni en företagskurs kan dessa dessutom kombineras med inslag från hela vårt öppna kursutbud.

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar. Vi hjälper naturligtvis också till om ni har egna förslag på utbildningar.

Senast uppdaterad – 2021-09-06