fbpx

Här hittar du vårt utbud av företagskurser i Retorik & presentationsteknik. Gå en kurs i retorik, kommunikation eller presentationsteknik m.m

Ordet Retorik är ofta något som kopplas till politiken och de stora talen, men visst använder vi alla vår retoriska förmåga för att nå fram till vår omgivning. Vi vet att en kraftfull och inspirerande presentation kan flytta berg och kan vara avgörande för att nå fram till en kund, vinna en argumentation eller gå vinnande ur en förhandling. En utbildning i retorik eller presentationsteknik kan därför komma till gagn för de flesta av oss. Oavsett om vi är säljare, chefer eller presentatörer.

Att lära sig kommunicera effektivt och framgångsrikt utgör en kärnpunkt i hur väl vi bemöter vår omvärld.

Vi på Kursakademin kan skräddarsy en komplett utbildning utifrån just ditt företags, organisations eller grupps specifika behov. Våra företagskurser inom Retorik & Presentationsteknik kan dessutom kombineras med någon av de övriga utbildningar i vårt öppna kursutbud.

Hur skulle det kännas om era medarbetare blev otroligt bra på att övertyga, ge service, argumentera och kommunicera ut för att skapa goda relationer?

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar. Vi hjälper naturligtvis också till om ni har egna förslag på utbildningar.

Senast uppdaterad – 2021-09-06