fbpx

Här hittar du vårt utbud av företagskurser inom IT & Data.

Idag arbetar fler och fler med datorer som arbetsredskap på våra arbetsplatser. Det är dock få förunnat att ha bemästrat alla nödvändiga IT program som ändå underlättar så pass mycket i det vardagliga arbetet vid datahantering.

Behöver era kollegor grundläggande eller avancerade kunskaper inom Excel och Officepaketet? Vi erbjuder Excel Grundkurs, Excel Fortsättningskurs samt Excel för självlärda för dem som är i behov av att förbättra sina kunskaper inom Office Excel. Ni kan också få en mer omfattande utbildning inom hela Officepaketet som inkluderar en genomgång av samtliga av våra program inom Office.

Fördelen med våra företagskurser inom IT/Data är att vi kan kompetensutveckla hela personalgruppen på en och samma gång. Som företagskurs kan vi också anpassa utbildningarna och skräddarsy dem utifrån er organisations eller grupps behovsbild för att garantera att ni får precis det ni behöver.

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar. Vi hjälper naturligtvis också till om ni har egna förslag på utbildningar.

Senast uppdaterad – 2020-09-11