fbpx

IT / DATA KURSER

Hög kunskap till lågt pris.

Majoriteten av alla arbetsplatser idag är beroende av datorer. Datakunskaper är dock inget som tillfaller den som sätter sig framför en skärm för första gången, utan måste läras in och dessutom bemästras för att användas optimalt.

Vi på Kursakademin erbjuder därför även kurser inom Office för dig som är självlärd, behöver grundläggande kunskaper eller som vill fördjupa de kunskaper du redan besitter. Våra utbildningar i Excel har några av de högsta betygen i vårt utbud och vi erbjuder nu dessa digitalt. Slipa dina kunskaper och effektivisera ditt arbete med omedelbar verkan.

Våra kurser inom Excel & Microsoft Office

öppen kurs i office excel

Excel Grundkurs

2 dagars kurs. Finns både som distanskurs och fysisk kurs på flera orter.

Excel fortsättning

Excel Fortsättningskurs

2 dagars kurs. Finns både som distanskurs och fysisk kurs på flera orter.

Öppen kurs - Excel för självlärda - Kursakademin

Excel för självlärda

1 dags kurs. Finns både som distanskurs och som fysisk kurs i Stockholm.

kurs officepaketet

Officepaketet Grundkurs

2 dagars kurs. Finns som distanskurs.

Har du ett arbete där du ofta behöver använda dig av Excel eller något av de andra Microsoft Office programmen? Då kanske du vet hur tidskrävande det är när man inte har lärt sig till fullo hur programmen fungerar och samverkar. Våra utbildningar inom just Excel lär dig bland annat hur de olika formlerna och funktionerna fungerar så att du kan automatisera en stor del av ditt arbete. Du sparar både tid och blir mer effektiv på köpet efter att ha gått en av våra Excelkurser.

Använder du ofta de olika programmen i Officepaketet så som Word, Powerpoint och Outlook mailen också? I kursen Officepaketet grundkurs får du lära dig hur alla de 4 olika programmen samverkar och hur du kan koppla ihop dem för ett ännu effektivare arbete.

Kurser från 4990 kr - Boka nu!

Se fler kurser och utbildningar


Kurskatalog

Visst behöver du en kurskatalog?
Beställ den här så skickar vi den inom kort!


Kurskatalog