Företagskurs – Retorik för chefer

Boka vår företagskurs Retorik för chefer och lär dig använda retorik i ledarskapet. Detta är utbildningen som fokuserar på dig som chef. Lär dig använda den viktiga retoriken i ledarskapet. Denna utbildning fokuserar på dig som chef, ditt förhållningssätt och din kommunikativa förmåga.

Intresseanmälan

Boka vår företagskurs Retorik för chefer och lär dig använda retorik i ledarskapet. Detta är utbildningen som fokuserar på dig som chef.

Lär dig använda den viktiga retoriken i ledarskapet.

Denna utbildning fokuserar på dig som chef, ditt förhållningssätt och din kommunikativa förmåga.

 

Visste du att vi också erbjuder Retorik för chefer som öppen kurs för enstaka individer? Du hittar Retorik för chefer under våra Öppna kurser i huvudmenyn!

Retorik

Från Aristoteles och Cicero till Bill Clinton. Lär dig hur retoriken har använts och hur används den idag, hur du i vardagens möten och samtal kan använda dig av retorikens metoder och knep.

Argumentation och diskussion

Skillnaden mellan att övertyga och övertala någon och om du bygger argumentationer och diskussioner på fakta eller åsikter.

Ledarskap, engagemang och mål

Hur du engagerar och inspirerar medarbetarna, får gruppen med dig och vad du har för mål med det du ska säga.

Attityder, beteenden och kroppsmedvetenhet

På vilket sätt attityder uppstår och påverkas i vår kommunikation, hur vi “smittar vår omgivning med vårt beteende, våra känslor och vårat förhållningssätt och vilken betydelse ickeverbal resp. verbal kommunikation har i sammanhanget.

Denna utbildning riktar sig till dig som är chef eller innehar en ledarskapsposition i arbetslivet.
En kurs för dig som vill få en retorisk struktur och öka din kommunikativa förmåga, vill kunna leda
och få folk att lyssna.

Kontakta oss för en offert och mer information om just er investering.