Medieträning + Retorik-konsten att övertyga

16920kr

Kurspaketet Medieträning & Retorik-konsten att övertyga är den perfekta kombinationen för dig som står inför en intervju eller ett framträdande där det krävs att du dels ska kunna bemöta skarpa frågor, men också vill övertyga och kommunicera professionellt. Du väljer själv dina datum, garanteras plats på samtliga tillfällen och får allt på samma faktura. Enklare kan det inte bli! Välkommen på kurs med oss på Kursakademin.

Fördel 1

Du kan boka båda utbildningarna på en och samma gång för att garantera att du lyckas med ditt framträdande eller din intervju på bästa möjliga vis

Fördel 2

I samband med din bokning av kurspaketet garanterar du en kursplats på båda utbildningarna på de datum du vill medverka.

Fördel 3

Vid bokning av våra kurspaket får du bokningarna på en och samma faktura. Inget krångel – Ingen stress

Välkommen på kurs!

Medieträning

Står du inför en intervju eller tv-framträdande är kursen Medieträning perfekt för dig. Du får de kunskaper du behöver för att hålla ett professionellt framförande i ett skarpt läge.

Retorik – konsten att övertyga

Detta är grundkursen i Retorik där du får grundläggande kunskaper i talarkonst. Du lär dig att kommunicera effektivt och professionellt i olika sammanhang..

Kurspaketet passar dig som vill förbättra dina medieframträdanden med medieträning och grundläggande retorik.

Förutom att du får grundläggande kunskaper i retorik och medieträning, får du också kurs-dokumentation, diplom efter avslutad utbildning samt lunch och fika under våra utbildningsdagar.

Våra utbildningar är framtagna av våra experter som arbetat professionellt inom sina yrkesområden i många år.  Att utbildningarna dessutom är lärarledda ger dig det stöd och de riktlinjer du behöver för att på ett tryggt och säkert sätt kommer vidare i dina kunskaper.

Med våra kurspaket får du 10% rabatt av ordinarie pris. Smidigt, eller hur?