Kurspaket – 14 dagar till bättre återhämtning + Lev livet mer närvarande

1495kr

Boka vårt kurspaket i Mindfulness. Kurserna 14 dagar till bättre återhämtning & Lev livet närmare är den perfekta kombinationen för dig som vill öka ditt välbefinnande.  Du kan också lära dina medarbetare att prestera hållbart i yrkeslivet.  Du väljer själv när du vill genomföra kurser i din egen takt och får allt på samma faktura. Enklare kan det inte bli! Välkommen på kurs med oss på Kursakademin.

Fördel 1

Du kan boka båda kurser på en och samma gång.

Fördel 2

I samband med din bokning av kurspaketet får du en inbjudnings-länk till båda kurserna du vill genomföra.

Fördel 3

Vid bokning av våra kurspaket får du bokningarna på en och samma faktura. Inget krångel – Ingen stress

Vad som ingår i kurspaket

Ja, vad ingår i kurspaketet?

Förutom att du ökar din självmedvetenhet och ditt fokus får du också kunskaper i Mindfulness för hjälpa dig komma ner i varv och bli mer närvarande i stunden.

Våra utbildningar är framtagna av våra experter som arbetat professionellt inom sina yrkesområden i många år.  Att utbildningarna dessutom är lärarledda ger dig det stöd och de riktlinjer du behöver för att på ett tryggt och säkert sätt kommer vidare i dina kunskaper.

OBS!

Har du frågor om våra onlinekurser? I vår FAQ har vi besvarat en del av de vanligaste frågorna vi har fått för att hjälpa dig på traven med din bokning!

Välkommen på kurs!

14 dagar till bättre återhämtning

Det är inte stressen som gör oss utmattade, det är bristen på återhämtning. Med den här kursen får du hjälp att skapa en rutin för återhämtning på 14 dagar.

Lev livet mer närvarande

Under kursen Lev livet närmare får du lära dig att skapa verktyg för återhämtning och får möjlighet att fundera över vad du verkligen vill, för att skapa det liv du längtar efter att leva.

Om WORKIN®

WORKIN® grundades av Gabriella Picano med målet att hjälpa personer att må bättre och leva livet på sina egna villkor genom mindfulness. Gabriella har jobbat med hälsa i tio års tid och är utbildad personlig tränare, gruppträningsinstruktör, yogalärare samt coach inom meditation och mindfulness.

Kurspaketet passar dig som vill lära dig Mindfulness-tekniker för bättre återhämtning

När du har fullgjort utbildningen får du ett diplom skickat till dig från plattformen. Du kan använda diplomet som referens för dina kunskaper, intygade av Kursakademin.

Dela: Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin