Kurspaket – Ny som chef & Praktiskt ledarskap

26240kr

Boka vårt kurspaket –  Ny som chef & Praktiskt ledarskap! Kurspaketet är den perfekta kombinationen för dig som är ny som chef och också vill stärka ditt ledarskap. De två utbildningar täcker en stor del av de kunskaper du behöver i utvecklingen av din chefsroll. Du väljer själv dina datum, garanteras plats på samtliga tillfällen och får allt på samma faktura. Enklare kan det inte bli! Välkommen på kurs med oss på Kursakademin.

Fördel 1

Du kan boka båda utbildningarna på en och samma gång för att ge dig kompletta kunskaper i ledarskap.

Fördel 2

I samband med din bokning av kurspaketet garanterar du en kursplats på båda utbildningarna på de datum du vill medverka.

Fördel 3

Vid bokning av våra kurspaket får du bokningarna på en och samma faktura. Inget krångel – Ingen stress

Välkommen på kurs!

Ny som chef

Är du i rollen som chef är detta den perfekta utbildningen för dig. Under utbildningen får du de kunskaper du behöver för att förbereda dig för det kommande ansvaret. Du får lära dig att leda din grupp av anställda och växa i rollen som chef.

Praktiskt ledarskap

Praktiskt ledarskap är en fristående fortsättningskurs inom ledarskapet. I denna kursen får du handfast vägledning i praktiskt ledarskap och utveckling i din roll som ledare eller framtida ledare.

Kurspaketet passar dig som vill utvecklas och växa i rollen som chef.

Förutom att du får allomfattande kunskaper för att förbereda dig för din roll som chef och ledare, får du också kurs-dokumentation, diplom efter avslutad utbildning samt lunch och fika under våra utbildningsdagar.

Våra utbildningar bygger på den senaste forskningen inom vardera ämnesområde och du blir utbildad av en kvalificerad expert som arbetat inom sitt specifika område under många år. Att utbildningarna dessutom är lärarledda ger det dig den stöd och de riktlinjer du behöver för att på ett tryggt och säkert sätt kommer vidare i dina kunskaper.

Med våra kurspaket får du 20% rabatt av ordinarie pris. Smidigt, eller hur?

Dela: Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin