Kurspaket – Ny som chef & Presentationsteknik

23300kr

Kurspaketet Ny som chef & Presentationsteknik är den perfekta kombinationen för dig som är ny som i din chefsroll och samtidigt vill lära dig att hålla professionella presentationer mot din nya affärskontakter. Du väljer själv dina datum, garanteras plats på samtliga tillfällen och får allt på samma faktura. Enklare kan det inte bli! Välkommen på kurs med oss på Kursakademin.

Fördel 1

Du kan boka båda utbildningarna på en och samma gång för att garantera att du lyckas med ditt chefskap på bästa möjliga vis.

Fördel 2

I samband med din bokning av kurspaketet garanterar du en kursplats på båda utbildningarna på de datum du vill medverka.

Fördel 3

Vid bokning av våra kurspaket får du bokningarna på en och samma faktura. Inget krångel – Ingen stress

Välkommen på kurs!

Ny som chef

Grattis till chefsrollen – Nu börjar nästa steg i din karriär. Under kursen Ny som chef får du lära dig allt du behöver veta för att hantera dina kommande utmaningar i rollen som chef.

Presentationsteknik
Om du vill fängsla och inspirera dina åhörare, lära dig hantera scenskräcken eller helt enkelt vill lära dig hålla professionella presentationer, är detta kursen för dig.

Kurspaketet passar dig som vill växa in i rollen som chef och hålla professionella presentationer.

Förutom att du blir rustad inför din karriär som chef och samtidigt får lära dig hålla inspirerande och professionella presentationer, får du också kurs-dokumentation, diplom efter avslutad utbildning samt lunch och fika under våra utbildningsdagar.

Våra utbildningar är framtagna av våra experter som arbetat professionellt inom sina yrkesområden i många år.  Att utbildningarna dessutom är lärarledda ger dig det stöd och de riktlinjer du behöver för att på ett tryggt och säkert sätt kommer vidare i dina kunskaper.

Med våra kurspaket får du 10% rabatt av ordinarie pris. Smidigt, eller hur?