Kurspaket – Ny som chef & Retorik för chefer

Kurspaketet Ny som chef & Retorik för chefer är den perfekta kombinationen för dig som är ny som chef och ledare

Intresseanmälan

25440kr

Kurspaketet Ny som chef & Retorik för chefer är den perfekta kombinationen för dig som är ny som chef och ledare. De två utbildningar täcker en stor del av de kunskaper du behöver i utvecklingen av din chefsroll. Du väljer själv dina datum, garanteras plats på samtliga tillfällen och får allt på samma faktura. Enklare kan det inte bli! Välkommen på kurs med oss på Kursakademin.

Fördel 1

Du kan boka båda utbildningarna på en och samma gång för att garantera att du lyckas med din chefsroll på bästa möjliga vis.

Fördel 2

I samband med din bokning av kurspaketet garanterar du en kursplats på båda utbildningarna på de datum du vill medverka.

Fördel 3

Vid bokning av våra kurspaket får du bokningarna på en och samma faktura. Inget krångel – Ingen stress

Välkommen på kurs!

Ny som chef

Är du i rollen som chef är detta den perfekta utbildningen för dig. Under utbildningen får du de kunskaper du behöver för att förbereda dig för det kommande ansvaret. Du får lära dig att leda din grupp av anställda och växa i rollen som chef.

Retorik för chefer

Oavsett hur länge du haft chefsansvaret är din kommunikativa förmåga det som leder dina medarbetare i mål. Öka din pondus och lär dig kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt.

Kurspaketet passar dig som vill växa i din roll som chef och stärka din kommunikation.

Förutom att du får allomfattande kunskaper för att förbereda dig för din roll som chef och förstärka din kommunikationskraft, får du också kurs-dokumentation, diplom efter avslutad utbildning samt lunch och fika under våra utbildningsdagar.

Våra utbildningar är framtagna av våra experter som arbetat professionellt inom sina yrkesområden i många år.  Att utbildningarna dessutom är lärarledda ger dig det stöd och de riktlinjer du behöver för att på ett tryggt och säkert sätt kommer vidare i dina kunskaper.

Med våra kurspaket får du 20% rabatt av ordinarie pris. Smidigt, eller hur?

Dela: Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin