Kurspaket – Praktiskt ledarskap & Coachande ledarskap

29520kr

Kurspaketet Praktiskt ledarskap & Coachande ledarskap är den perfekta kombinationen för dig som vill utvecklas som ledare och också vill stärka ditt ledarskap. De två utbildningar täcker en stor del av de kunskaper du behöver i utvecklingen av din roll som ledare. Du väljer själv dina datum, garanteras plats på samtliga tillfällen och får allt på samma faktura. Enklare kan det inte bli! Välkommen på kurs med oss på Kursakademin.

Fördel 1

Du kan boka båda utbildningarna på en och samma gång för att ge dig kompletta kunskaper i ledarskap..

Fördel 2

I samband med din bokning av kurspaketet garanterar du en kursplats på båda utbildningarna på de datum du vill medverka.

Fördel 3

Vid bokning av våra kurspaket får du bokningarna på en och samma faktura. Inget krångel – Ingen stress

Välkommen på kurs!

Praktiskt ledarskap

Praktiskt ledarskap är en fristående fortsättningskurs inom ledarskapet. I denna kursen får du handfast vägledning i praktiskt ledarskap och utveckling i din roll som ledare eller framtida ledare.

Coachande ledarskap

Coachande ledarskap är steg 3 av våra ledarskapskurser och fortsättningen efter Praktiskt ledarskap. Under utbildningen får du lära dig att använda samtals/mötesmetoder, samt lär dig ett förhållningssätt som uppmuntrar individer till eget tänkande, problemlösning och agerande för att nå mål.

Kurspaketet passar dig som vill utvecklas som ledare.

Förutom att du får allomfattande kunskaper för att förbereda dig för din roll som chef och ledare, får du också kurs-dokumentation, diplom efter avslutad utbildning samt lunch och fika under våra utbildningsdagar.

Våra utbildningar bygger på den senaste forskningen inom vardera ämnesområde och du blir utbildad av en kvalificerad expert som arbetat inom sitt specifika område under många år. Att utbildningarna dessutom är lärarledda ger det dig den stöd och de riktlinjer du behöver för att på ett tryggt och säkert sätt kommer vidare i dina kunskaper.

Med våra kurspaket får du 10% rabatt av ordinarie pris. Smidigt, eller hur?