Kurspaket – Presentationsteknik & Retorik-konsten att övertyga

Kurspaketet Presentationsteknik & Retorik – konsten att övertyga är den kompletta retorik-paketet för dig som vill stärka din kommunikativa förmåga.

23300kr

Kurspaketet Presentationsteknik & Retorik – konsten att övertyga är den kompletta retorik-paketet för dig som vill stärka din kommunikativa förmåga men också vill hålla professionella presentationer. Du är dig presentera, övertyga och får en retorisk grund till din dagliga kommunikation. Du väljer själv dina datum, garanteras plats på samtliga tillfällen och får allt på samma faktura. Enklare kan det inte bli! Välkommen på kurs med oss på Kursakademin.

Fördel 1

Du kan boka båda utbildningarna på en och samma gång för att garantera att du lyckas med ditt projekt på bästa möjliga vis.

Fördel 2

I samband med din bokning av kurspaketet garanterar du en kursplats på båda utbildningarna på de datum du vill medverka.

Fördel 3

Vid bokning av våra kurspaket får du bokningarna på en och samma faktura. Inget krångel – Ingen stress

Välkommen på kurs!

Presentationsteknik

Vill du hålla inspirerande och professionella presentationer? Detta här är kursen för dig. Du får lära dig att bygga upp en handlingsplan du kan följa för att verkligen lyckas med dina framföranden.

Retorik – konsten att övertyga
Detta är vår grundkurs i retorik, som ger dig en den retoriska grund du behöver för att bli mer övertygande. Du får lära dig att verbal judo för att påverka och inspirera din omgivning.

Kurspaketet passar dig som vill lära dig presentera som ett proffs och stärka din kommunikation med grundläggande retorik.

Förutom att du får kompletta kunskaper i retorik och presentationsteknik, får du också kurs-dokumentation, diplom efter avslutad utbildning samt lunch och fika under våra utbildningsdagar.

Våra utbildningar är framtagna av våra experter som arbetat professionellt inom sina yrkesområden i många år.  Att utbildningarna dessutom är lärarledda ger dig det stöd och de riktlinjer du behöver för att på ett tryggt och säkert sätt kommer vidare i dina kunskaper.

Med våra kurspaket får du 10% rabatt av ordinarie pris. Smidigt, eller hur?