Kurspaket – Retorik för kvinnor & Härskartekniker

16920kr

Kurspaketet Retorik för kvinnor & Härskartekniker och retorik är den perfekta kombinationen för dig som vill öka ditt självförtroende i din vardagliga eller professionella kommunikation. Med en grund i retoriken får du också de verktyg du behöver för att synliggöra och motverka härskartekniker i din omgivning. Du väljer själv dina datum, garanteras plats på samtliga tillfällen och får allt på samma faktura. Enklare kan det inte bli! Välkommen på kurs med oss på Kursakademin.

Fördel 1

Du kan boka båda utbildningarna på en och samma gång för att garantera att du lyckas med ditt projekt på bästa möjliga vis.

Fördel 2

I samband med din bokning av kurspaketet garanterar du en kursplats på båda utbildningarna på de datum du vill medverka.

Fördel 3

Vid bokning av våra kurspaket får du bokningarna på en och samma faktura. Inget krångel – Ingen stress

Välkommen på kurs!

Retorik för kvinnor

Vill du öka ditt självförtroende och med din kommunikativa förmåga kunna bemöta starka män- och kvinnor i din omgivning. Detta tillsammans med en grupp kvinnor? Den här utbildningen ger dig det retoriska stöd du behöver för att lyckas.

Härskartekniker och retorik

Vill du också lära dig att synliggöra härskartekniker och lära dig bemöta, hantera och motverka dem i ditt yrkesliv då är påbyggnadskursen Härskartekniker och retorik den ultimata kursen för dig!

Kurspaketet passar dig som vill stärka ditt självförtroende, din retorik och lära dig att bemöta härskartekniker.

Förutom att du ökar din pondus och ditt självförtroden får du också grundläggande kunskaper i retorik för att förstärka dig i din kommunikativa förmåga. Du får också kurs-dokumentation, diplom efter avslutad utbildning samt lunch och fika under våra utbildningsdagar.

Våra utbildningar är framtagna av våra experter som arbetat professionellt inom sina yrkesområden i många år.  Att utbildningarna dessutom är lärarledda ger dig det stöd och de riktlinjer du behöver för att på ett tryggt och säkert sätt kommer vidare i dina kunskaper.

Med våra kurspaket får du 10% rabatt av ordinarie pris. Smidigt, eller hur?