Kurspaket – Valfria Officekurser

3900kr

Nu har vi skapat den ultimata kombinationen av våra e-kurser för dig som vill lära dig Office-paketet. Du får valfritt välja mellan våra e-kurser i Office till ett rabatterat paketpris. Oavsett om du är en nybörjare eller en avancerad användare har du möjlighet att komplettera och utöka dina kunskaper inom dina favoritprogram.

Om kurserna

Under kursernas gång kommer du att steg för steg få följa vår kursledare när han navigerar dig genom funktionerna. Varje delmoment avslutas med frågor, där du i praktiken får repetera dina kunskaper. Kurserna är också praktiskt inriktade och varvar teori med praktiska övningar och frågeställningar. Du väljer själv vilken tid du behöver för att avsluta kurserna och kan med enkelhet repetera innehållen tills du har bemästrat dem till fullo.

OBS!

Har du frågor om våra onlinekurser? I vår FAQ har vi besvarat en del av de vanligaste frågorna vi har fått för att hjälpa dig på traven med din bokning!

Microsoft Office – Excel Grundkurs
Det här är kursen för dig som aldrig har jobbat med Excel som verktyg och också för dig som redan kan lite och kanske är självlärd. Du kommer att få lära dig de olika menyerna i Excel och många praktiska handgrepp.

Microsoft Office – Excel Fördjupning
Den perfekta fortsättningskursen för dig som har grundläggande kunskaper i Excel, men vill bli en avancerad användare av programmet. Vi går igenom avancerade kommandon och funktioner, stora kalkyler och du får lära dig hur du skapar enklare makron.

Microsoft Office – Word Grundkurs
Det här är en grundkurs som passar dig som aldrig har arbetat med Microsoft Word, eller vill ha en mer genomgripande förståelse för programmet. Du får lära dig hur du arbetar med Word i praktiken. Vi går bland annat igenom menyfliksområdet, hur du arbetar smart från början för att spara tid och texthantering.

Microsoft Office – Word Fördjupning
Det här är den perfekta fortsättningskursen för dig som har grundläggande kunskaper i Microsoft Word och vill bli en avancerad användare av programmet.  Under utbildningens gång går vi igenom avancerade funktioner i Microsoft Word. Du får bland annat lära dig om tabulatorer, hur du skapar tabeller och om programmets layout och smarta funktioner.

Microsoft Office – PowerPoint Grundkurs
Under vår onlinekurs i PowerPoint går vi igenom programmets alla funktioner. Du får lära dig om miljön i programmet, lära dig skapa presentationer, bildspel och animationer.

Microsoft Office – PowerPoint Fördjupning
Den här kursen passar dig som har gått grundkursen i PowerPoint och vill bli en avancerad användare av programmet. Du får lära dig mer om hur du anpassar design och teman. Hur du skapar egna mallar, skapar tabeller och skapar häftigare bildspel med animationer.

Kurserna passar dig som vill lära dig office-paketet och bemästra bl.a. Powerpoint, Word och Excel.

När du har fullgjort kurserna får du ett diplom för vardera kurs skickat till dig från vår läroplattform. Du kan använda diplomen som referens för dina kunskaper, intygade av Kursakademin.

Dela: Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin