Företagskurs – Skriv retoriskt, säljande och övertygande

Boka vår företagskurs Skriv retoriskt, säljande & övertygande hos oss på Kursakademin- och få genomslag i det du skriver.

Intresseanmälan

Boka vår företagskurs Skriv retoriskt, säljande & övertygande hos oss på Kursakademin- och få genomslag i det du skriver.

Övertyg dina läsare att ditt skrivna budskap är viktigt och värt att ta vara på. Under denna utbildning ökar du genomslagskraften på det du skriver! 

Vi igenom vad som krävs av en text som skrivs för ett visst syfte. Du lär dig hur du skriver korrekt, retoriskt och övertygande- och du lär dig flera knep för hur man lyckas med denna konst.

Texten som påverkan

Hur kan vi använda texten på bästa sätt? Hur berörs vi av text? På vilket sätt blir vi påverkade? Hur kan vi påverka? Vilka fördelar och nackdelar finns det med att använda sig av skrift?

Argumentationsteknik och textanalys

Hur skriver proffsen, hur fungerar reklam och hur bygger man upp en bra argumentation?

Målgruppsanalys och situationsanpassning

Vilken är min målgrupp? Vad vet jag om den? Kan jag och bör jag anpassa texten efter målgruppen?

Retorikens metoder för att övertyga

Här går vi igenom knepen som fungerat i årtusenden och gör det än idag. Vad ska läsaren få veta? Ska jag ha med mycket eller lite? Bör det vara en speciell ordning? Hur gör man en text övertygande?

Att använda hjälpmedel

Kan jag allt själv eller kan jag ta hjälp? Vi går igenom vilka handböcker som finns tillgängliga för att underlätta vårt skrivande.

Utbildningen riktar sig till dig som vill få andra att ta till sig innehållet i din text, vill engagera
dina läsare och vill lära dig att skriva klart och tydligt.

Kontakta oss för en offert och mer information om just er investering.

Dela: Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin