Våga leda – sju steg som utvecklar ditt ledarskap

2490kr

Välkommen till vår onlinekurs Våga leda – sju steg som utvecklar ditt ledarskap. Som ledare behöver kunna hantera olika situationer, både sådana du är trygg med och sådana som ligger utanför komfortzonen. I flera fall behövs rätt verktyg och metoder för att ta sig an situationerna på ett framgångsrikt sätt. Det får du med dig i den här kursen. En annat viktigt område du får lära dig mer om är att våga och lära av misstag.

Under kursen får du också lära dig om vilka beteenden som bygger förtroende, hur du lyckas med delegeringen, hur du sätter mål som är tydliga, hur du får bra samtal och hur du kan bli säkrare i ditt beslutsfattande. Ett annat område du får ökade kunskaper inom är hur du bäst hanterar rädslor och tvivel som kan dyka upp.

Om kursen

Vår onlinekurs Våga leda – sju steg som utvecklar ditt ledarskap är praktiskt inriktad och under kursens gång varvas teori med kortare filmer, praktiska övningar och frågeställningar. Du väljer själv vilken tid du behöver för att avsluta utbildningen och kan med enkelhet repetera innehållet tills du har bemästrat det till fullo. Kursen består av 7 kapitel och är totalt 1 tim och 13 minuter lång. Den är också pedagogiskt redigerad så att du får förståelse för innehållet. Du har tillgång till utbildningen i 12 månader.

OBS!

Har du frågor om våra onlinekurser? I vår FAQ har vi besvarat en del av de vanligaste frågorna vi har fått för att hjälpa dig på traven med din bokning!

  • Beteenden som bygger förtroende och beteenden att se upp med.
  • Sätta tydliga mål så de får avsedd effekt.
  • Få bra samtal genom aktivt lyssnande och bra frågor.
  • Lyckas med delegeringen.
  • Utveckla beslutsfattandet.
  • Mod att leda, hantera tvivel och osäkerhet.
  • Våga misslyckas – och lära på vägen.
  • Hur utvecklas vidare i ditt ledarskap.

Utbildningen riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap.

När du har fullgjort utbildningen får du ett diplom skickat till dig från plattformen. Du kan använda diplomet som referens för dina kunskaper, intygade av Kursakademin.

Dela: Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin