E-learning

Har du missat våra e-kurser? Du kan nu boka någon av våra utbildningar inom Office, Retorik och Arbetsmiljö och få tid över till annat. På ett kostnadseffektivt sätt kan du, oavsett vem du är eller var du bor i landet, gå en av våra utbildningar i lugn och ro när det passar dig bäst.Kurserna är anpassade för alla plattformar. Vill du veta mer om våra e-kurser kan du följa länken till vår FAQ här.Säkra din kompetensutveckling tillsammans med oss på Kursakademin.

E-learning

Mindfulness – Lev livet mer närvarande

Detta är kursen för dig som förstår att ekonomiska resultat skapas när medarbetarna lever sin fulla potential. Meditation och andningsövningar har en bevisad effekt på koncentration, fokus och ökat välbefinnande, som i sin tur leder till ett mer hållbart arbetsliv. Den här kursen är för dig som vill investera i dina medarbetare motverka stress och utmattning.

1295kr
Läs mer
mindfulness-14 dagar till bättre återhämtning

E-learning

Mindfulness – 14 dagar till bättre återhämtning

Detta är kursen för dig som vill hjälpa dina medarbetare att prestera hållbart. Det är inte stress som gör oss utmattade, utan bristen på återhämtning. I den här kursen får du hjälp att skapa en rutin för återhämtning på 14 dagar. Meditation och andningsövningar har en bevisad effekt på koncentration, fokus och ökat välbefinnande.

995kr
Läs mer
Projektledning – Företagskurs

E-learning

SCRUM – Agil projektledning

Under vår certifierande kurs i SCRUM får lära dig att använda de agila värdena och principerna i både projekt och vardag. Vi går grundligt igenom metoden ScrumDu kan bli certifierad via scrum.org.

4900kr
Läs mer
Dela: Dela på facebook Dela på twitter Dela på linkedin