Få en inblick i vår kurs om Retorik för kvinnor

Titta på videon

Spela upp

Om oss

Kursakademin grundades år 2005, när Google och Internet fortfarande var en fluga och endast de modernaste företagen hade en hemsida.

Vår vision har alltid varit att skapa en skola för vuxna med växtvärk. Att ständigt beakta de senaste rönen om pedagogik och att alltid lyssna på våra elever.Vi vill vara en utbildningsplats som är lika drivna att utveckla och förnya som våra kursdeltagare är.

Vårt mål är att erbjuda kurser där alla känner sig stimulerade.Vi låter deltagaren testa nya tekniker, metoder och modeller i en trygg miljö. Kurserna passar både den som vill klättra i karriären och den som vill inspirera och engagera på sin arbetsplats.

Tiotusentals elever har gått våra kurser och vi har lyft hela organisationens kunskapsnivå på hundratals företag. Men mest stolta är vi över alla höga betyg och fina recensioner vi fått under resans gång.

Och att vi blir anlitade av både kommuner och myndigheter, såväl som av småföretagare och konsulter. Kursakademin erbjuder kurser och utbildningar inom ledarskap, coaching, pedagogik och presentationsteknik.

Vi skapar kunskap för framtiden.

Välkommen!


Huvudkontor

Kursakademin
Västra Trädgårdsgatan 39
611 32 Nyköping

Tel: +4670 441 73 73

 

Öppettider

Måndag-fredag 08.30-17.00 (16.30 i chatten)
Lunchstängt 12.00-13.00

Samarbetspartner

Därför ska du gå kurs hos oss

Får jag människor att lyckas – då lyckas jag. Växer deltagarna – växer jag. Får jag andra att må bra – mår jag själv bra. Bjuder jag på mig själv – blir allt bra.

Detta har visat sig stämma i alla sammanhang, inte bara när det gäller utbildning. Det har också varit vår devis och livsfilosofi under många, många år. Vi får hela tiden bevis för att det man ger ut får man tillbaka. En sådan enkel sak som att le mot en helt främmande människa på bussen eller på stan och få tillbaka ett leende värmer otroligt.

Kursakademin och alla som arbetar hos oss genomsyras av denna inställning. Vi ger allt. Vi ger av oss själva. Vi är personligt involverade. Och naturligtvis får vi tillbaka.

Vi brinner för att få andra att lyckas. Vi tror på människor. Vi har under många år sett att människor kan växa ordentligt om de får stöd, verktyg och uppmuntran. Du får stöd, verktyg och uppmuntran. För vi ger allt och vill att du ska växa ännu mer.