fbpx

Våra mest populära kurser

Välkommen till Kursakademin!

företagskurser på kursakademin

Välkommen till Kursakademin – Vi har kurser inom kommunikation, IT, arbetsmiljö och ledarskap som utvecklar såväl individer som företag.

Du kan nu få ett komplett kunskapslyft i tryggheten av ditt hem under någon av våra inplanerade kursdagar under hösten 2021. Vi erbjuder både distanskurser och kurser på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vår filosofi är att man ska göra det man är bäst på. Våra kunder är experter på sina tjänster och produkter och vi är experter på vårt. Vi hjälper dig att bli bättre på att kommunicera, leda och säkra era arbetsplatser.
Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi tar hand om din förfrågan direkt.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra olika kurssläpp, kursschema och erbjudanden.

Följ oss på sociala medier

Retorik & Ledarskap

Vill du utveckla dig själv, din personal och hela företaget?
Här hittar du våra uppskattade kurser inom retorik och ledarskap.
Du lär dig kommunicera, övertyga och argumentera anpassat efter din situation och dina behov.

Hur du kommunicerar påverkar du blir bemött, hur professionell du uppfattas eller vilken genomslagskraft du får på din omgivning.

Det påverkar också den sociala kulturen inom arbetsplatsen och hur effektivt både du och dina kollegor arbetar på sikt.

Vi erbjuder både företagskurser med flera kursdeltagare samt individuell coachning med ett skräddarsytt innehåll för just dig eller din personal.

Populärt just nu:

Under denna kurs blir du säkrare och får verktyg för att presentera så andra mottagarna tar till sig ditt budskap. Kursen är till för alla oavsett grad av erfarenhet av att hålla presentationer. 

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Under kursens gång får lära dig att engagera dina åhörare, vinna förtroende, övertyga och utveckla ditt kroppsspråk och din röst.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Detta är en öppen kurs för dig som innehar en ledarskapsposition, utan formellt ansvar.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

För dig som vill få grundstenarna till ett gott ledarskap som ny chef inom yrkeslivet.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Vill du kunna försvara dig om du blir påhoppad, kunna ge svar på tal om du blir utsatt och får respekt?

Lär dig hantera otrevliga människor och stärka ditt självförtroende.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Lär dig hur når du ut med ditt budskap i media på ett säker och professionellt sätt. 

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

IT / Data Företagskurser

Våra utbildningar i Excel och Officepaketet har några av de högsta betygen i vårt utbud och vi erbjuder nu dessa digitalt. Slipa dina kunskaper och effektivisera ditt arbete med omedelbar verkan.

De olika Officeprogrammen används dagligen på de flesta arbetsplatser idag. Tyvärr använder ofta personalen inte programmen i den utsträckning de kan användas för att effektivisera det administrativa arbetet.

Många av programmen har fantastiska möjligheter att automatisera och tidsbespara många uppgifter och därför är dessa företagskurser alltid bland de populäraste och mest uppbokade.

Populärt just nu:

Välkommen till vår kompletta grundläggande utbildning i Office-paketet. Detta är den perfekta utbildningen för dig som såväl privatperson  eller i ditt yrke arbetar med programmen och vill få fördjupad förståelse för funktionerna i Officepaketet.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Det här är kursen för dig som aldrig har jobbat med Excel som verktyg och också för dig som redan kan lite och kanske är självlärd.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Detta är en öppen fortsättningskurs i Office Excel som vänder sig till dig som jobbar dagligen med Excel och hanterar större mängder data i programmet.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Kursen vänder sig till dig som redan har arbetat lite i Excel och nu vill komma vidare för att ytterligare effektivisera ditt arbete med Microsoft Excel.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Arbetsmiljö / Arbetsrätt

Här hittar du våra öppna kurser i arbetsmiljö/arbetsrätt som är kvalitetssäkert framtagna enligt Arbetsmiljöverkets riktlinjer.

Våra kurser i arbetsmiljö stärker dig i det dagliga arbetsmiljöarbetet. Du lär dig bekämpa kränkande särbehandling eller minska vardagsstressen genom att strukturera upp ditt arbete med flera smarta lösningar.

Utbildningarna i BAM, BAS P/BAS U, SAM och OSA är dessutom kvalitetssäkrade och följer Arbetsmiljöverkets riktlinjer. Du får de kunskaper kring arbetsmiljölagen som krävs för att inneha rollen som skyddsombud- direkt efter avslutad utbildning.

Populärt just nu:

Missförstånd och slitningar kan minimeras om man bara vet HUR man gör. Denna kurs ger dig verktygen och metoderna för att konstruktivt hantera och minimera olika situationer som kan uppstå.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Utbildningen riktar sig till dig med ett chefsansvar och som vill stärka dina kunskaper inom arbetsmiljö och säkerhet på din arbetsplats.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Lär dig strategier att hantera stress, må bättre och öka din produktivitet på jobbet.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

En lärarledd kurs för dig vill kvalificera dig för rollen Bas P/Bas U enligt arbetsmiljölagens riktlinjer.

Arbetsmiljöverket ställer krav på att alla bygg- och anläggningsarbeten ska ha en byggarbetsmiljösamordnare, vars ansvar är att övervaka att uppsatta arbetsmiljöregler efterlevs.

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

BAM är den populära utbildningen som syftar till att ge ett helhetsperspektiv på begreppet arbetsmiljö och hur arbetsgivare, skyddsombud och övriga arbetstagare bör samverka för att främja en god arbetsmiljö och undvika arbetsskador. 

GÅ TILL KURSBESKRIVNING

Vad våra kunder säger

Vi har haft tusentals företagskunder som utbildat sig hos oss under åren, och de flesta av dem kommer återkommande tillbaka. Här nedan kan du se vad några av dem har tyckt om sina företagsutbildningar hos Kursakademin. Vi tackar odmjukast för de fina recensionerna och hoppas att även du kommer att ansluta dig till gruppen av nöjda kunder efter att du bokat din kurs hos oss.

Läs vår blogg

Välkommen till vår blogg! Här hittar du flera snabba tips från innehållet i våra utbildningar och kan läsa mer om vårt arbete på Kursakademin.

Söker du snabba tips och smarta lösningar för dina framträdanden? Kanske få veta mer om grundstenarna i vårt utbildningsinnehåll eller lära dig mer om hur du kan stärka ditt självförtroende genom ett par enkla steg? Här hittar du flera inlägg som fokuserar specifikt på vissa typer av problem vi kan stöta på i vårt vardagsliv.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra olika kurssläpp, kursschema och erbjudanden.

Följ oss på sociala medier