Tillbaka till klassrummet i höst (och i vår)

Vi på Kursakademin kommer äntligen efter en lång pandemi, att successivt återgå till att hålla klassrumsutbildningar. 

Det är både efterlängtat av våra kursledare liksom våra kursdeltagare eftersom att majoriteten av våra utbildningar är praktiska och kräver fysiskt engagemang.

Därför kommer vi redan fr.o.m. November ge dig möjlighet att boka en platsspecifik utbildning i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utbildningarna  utförs då i någon av våra fantastiska konferenslokaler.

Vad har du att förvänta dig av våra klassrumsutbildningar?

Om du någon gång medverkat under en utbildning med oss har du nog bra uppfattning om vårt upplägg. Men för dig som aldrig tidigare medverkat under någon av våra kurser får du här lite mer information om våra klassrumsutbildningar.

Stockholm

Våra utbildningar i centrala Stockholm hålls i dagsläget på Brunnsgatan 8 och Clarion Hotel Tapto på Östermalm.

Du har att vänta dig en komplett konferensupplevelse där du också har möjlighet att boka rum på hotellet för ett rabatterat pris i anslutning till kurstillfället.

Läs mer här..

Göteborg

Våra klassrumsutbildningar i Göteborg hålls på Gårda Konferens i centrala Göteborg. Gårda Konferens i samarbete med Hildas Restaurang erbjuder förstklassig lunch och fika i anslutning till utbildningstillfället. Här liksom i Stockholm har du möjlighet att utforska centrala Göteborg. Du får inte bara fortbildning utan också en helhetsupplevelse av kvalitét.

Läs  mer här..

Malmö

Utbildningarna i Malmö hålls också här centralt i staden hos Sankt Gertrud Konferens. Sankt Gertrud stoltserar med att vara Malmös charmigaste mötesplats, som ligger bara ett stenkast från Malmös Centralstation.

På Sankt Gertrud är möten, mat och mingel i fokus och du har möjligheten inte bara gå vår förträffliga utbildning, utan kan sedan avsluta kursdagarna med stil i deras champagnebar San Greal i anslutning till lokalen.

Läs mer här..

Du får helt enkelt en förstklassig, helhetsupplevelse under något av våra utbildningstillfällen som kan vara extra roligt om också din favoritkollega har hängt med under kursen. Något ni kommer att minnas år framåt. Kvalitativ utbildning med en oförglömlig upplevelse.

Praktik eller teori?

Utbildningarna i sig är praktiskt inriktade med inslag av teori i en öppen tillåtande atmosfär där du får arbeta med egna case från ditt liv inom din grupp av kursdeltagare.
Upplägget skiljer sig därför något från våra distansutbildningar, men vi är övertygade om att du kommer känna dig nöjd.

Som ett resultat av detta har vi valt att fokusera primärt på praktiska övningar  för att vi vill garantera att du får behållning av våra utbildningar i det verkliga livet. Utbildningar som Presentationsteknik och Retorik-konsten att övertyga m.m kräver därför förberedelser och att du avsätter tid emellan kursdagarna till att bearbeta dina framföranden.

Allt beskrivs så klart närmare under första dagen av ditt kurstillfälle – av någon av våra kursledare.

Vår filosofi är att du faktiskt ska lära dig det du har skrivit upp dig på i praktiken så du kan implementera det du lärt dig i yrkeslivet. Vi fokuserar därför på att du ska få uppleva en inspirerande, positiv, stödjande och engagerande inlärningssituation.

Välkommen på en klassrumsutbildning med oss på Kursakademin i höst.. eller i vår.

Du kommer inte att bli besviken.