fbpx
Prisvärda och kvalitativa kurser

Det är få förunnat att vara födda med all kompetens. Tack och lov så kan vi bättra på och öva upp den under hela livet.

Därför har vi valt att lägga fokus på att du ska få så mycket träning och göra så många praktiska moment som är möjligt under den tid vi har till förfogande. Du får också mallar, verktyg och olika strukturer som du kan använda i din egen verklighet och vardag. Vårt mål är alltid att du som deltagare ska tycka att du får ”mer än förväntat”. Vi erbjuder dessutom våra kurser till upp till halva priset jämfört med våra konkurrenter.

Det är ett faktum att man lär sig bäst när man har trevligt och roligt. Alla som gått våra kurser vittnar om den trevliga, roliga och mycket positiva atmosfär som finns. Många säger till och med att just Kursakademins kurs varit den bästa de någonsin gått. Att kurserna också stärker självförtroendet och självkänslan är något som du får på köpet.

Kursakademin och alla som arbetar hos oss genomsyras av denna inställning. Vi ger allt. Vi ger av oss själva. Vi är personligt involverade. Och naturligtvis får vi tillbaka.

Vi brinner för att få andra att lyckas. Vi tror på människor. Vi har under många år sett att människor kan växa ordentligt om de får stöd, verktyg och uppmuntran. Du får stöd, verktyg och uppmuntran. För vi ger allt och vill att du ska växa ännu mer.

presentationsteknik kurs

Framstående kursledare

När du går på kurs måste du kunna omsätta och använda det du lärt dig direkt i din egen verklighet. Därför fokuserar vi på att alla deltagare får träna, öva och vara praktiskt delaktiga så mycket som det bara går. Eftersom alla människor lär sig på olika sätt är övningarna varierande för att varje enskild deltagare ska kunna lära sig så mycket som möjligt under den tid vi har till förfogande.

För att våra kurser ska vara så bra de bara kan bli, såhar vi på Kursakademin enbart anlitat de bästa kursledarna inom varje segment. Våra kursledare och föreläsare har alla lång erfarenhet inom sitt expertområde, med framstående CV både inom Sverige och internationellt.

att leda och samordna utan att vara chef kurs

Vad säger våra kunder?

kursakademin omdömen
kursakademin omdömen

Några referenskunder

referenser - Ikea
ica
Stockholm stad
Goodyear
referenser -HSB
referenser -Volvo
referenser-Uppsala kommun
referenser-Läkemedelsverket
referenser -PRV
leverantör- svenska spel
lantmäteriet
referenser-SKL
referenser - Lunds universitet
leverantör- länsförsäkringar östgöta
referenser -Botkyrka kommun