fbpx

Våra kurser

Öppna kurser

På våra öppna kurser kommer människor från många olika företag. Du kommer till vår kurslokal, träffar andra deltagare, lär dig nya färdigheter och blir trygg i en liten grupp. Grupperna är oftast max 10 personer.

Vårt mål är att du som deltagare ska tycka att kursen är ”över förväntan”. Många säger ”det var den bästa kurs de gått”. Detta är beviset på att vi sätter dig och dina behov i centrum. Vi ser till att det är en tillåtande och öppen atmosfär, att du lär dig och att det sker i på ett mycket trevligt och positivt sätt.

Se alla öppna kurser

Företagskurser

Företagskurser är unika, anpassade och skräddarsydda för just ert behov. Kursakademin designar kursen utifrån just ditt företags, organisations eller grupps specifika behov.

Som företagskurs kan ni få alla de kurser vi har i det öppna kursprogrammet som vi då justerar efter ert behov. Ni kan också få fler varianter av kurser inom kommunikation och ledarskap. Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar. Vi hjälper naturligtvis också till om ni har egna förslag på utbildningar.

Se alla företagskurser

Öppna kurser

Företagskurser