våga leda online

Kursakademin i Sverige

Oavsett var i landet du är, finns vi där för dig. Med kontor i Stockholm hjälper vi människor och organisationer över hela landet. Vår starka närvaro hjälper oss nå vårt viktiga uppdrag – att hjälpa människor och företag att hitta rätt kompetenshöjande utbildningar.

Motiverande samtal MI

Framgångskoncept

Nyckeln till vår framgång här hemma är helt enkelt människorna. Sveriges befolkning. Det är våra kontakter som sitter i landets både största och minsta företag, våra interna medarbetare som varje dag jobbar för en trygg arbetsmarknad med jämställdhet och mångfald, och inte minst våra konsulter och som har erfarenhet från alla olika yrkesområden, branscher och delar av världen.

Så här startade Kursakademin

Vi får gå tillbaka till nådens år 2000 då företaget grundades. Vi grundades av en dam som heter Gunilla, som brann för Retorik och ville utbilda alla till att bli bättre på att kommunicera. Smart, för det behöver vi alla bli bättre på, eller hur… När Retorikhuset grundades började vi med att utbilda själv men utvecklade sedan företaget till att bli ett otroligt framgångsrikt företag, med många medarbetare som alla var specialister inom ledarskap och Retorik.

Online projektledning

Resan fortsatte...

Parallellt så startade Retorikhuset även ett företag som heter Kursakademin. Kursakademin grundades 2015. Med Kursakademin så kunde vi ha betydligt fler typer av utbildningar och företaget växte och blev större och mer framgångsrikt. Nu hade vi utbildningar även inom Officepaketet och projektledning och team-building, konflikthantering och stresshantering mm. Detta blev otrolig uppskattade utbildningar.

Vi utvecklas...

2018 gjorde vi en ny satsning mot arbetsmiljöutbildningar såsom BAM, SAM, arbetsmiljö för chefer, Bas p/u mfl och det fylls på med fler kurser efterhand. Vi har nu även kurser inom arbetsrätt.

Kurspaket

Vi fortsätter att utvecklas...

2022 startade vi vår nya stora satsning med E-kurser och hösten 2022-2023 kommer alla våra utbildningar att vara digitaliserade. Vi kommer kunna erbjuda alla våra kurser i fysisk form och distans samt som e-kurs. Alla våra utbildningar kan även skräddarsys efter era önskemål.